Artikel-ID : 00118741 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Kunnen speelgegevens worden hersteld nadat de Smart Tennis Sensor-app is verwijderd?

Wanneer de Smart Tennis Sensor-app opnieuw wordt geïnstalleerd, kunnen de speelgegevens alleen worden hersteld indien een back-up van de speelgegevens is gemaakt met de appfunctie Server Sync (Serversynchronisatie) voordat de app werd verwijderd.

Video's die zijn opgenomen met Live Mode Video op iOS-apparaten worden echter gewist zodra de app wordt verwijderd. Bij Android-apparaten blijven de video's op het apparaat staan, ook nadat de app is verwijderd.

OPMERKING: Koppeling van herstelde speelgegevens met video's die zijn opgeslagen op een Android-apparaat, wordt niet gegarandeerd nadat de app opnieuw is geïnstalleerd.