Artikel-ID : 00115620 / Laatst gewijzigd : 19-11-2019

Nadat het netsnoer in het stopcontact is gestoken, duurt het even voordat de stroom wordt ingeschakeld/wordt de stroom soms niet ingeschakeld/duurt het even voordat het scherm en geluid werken.

Als het netsnoer van de Android TV uit het stopcontact is gehaald, duurt het even voordat de afstandsbediening reageert of de tv aanspringt.
    Als u wilt dat de tv snel aangaat, adviseren wij om de Aan-uitknop op de afstandsbediening of de tv zelf gebruiken, zonder dat u het netsnoer uit het stopcontact haalt.

Nadat u de stekker van het netsnoer weer in het stopcontact hebt gestoken, heeft het systeem tijd nodig om op te starten en zijn de aan-uitknoppen op de tv en de afstandsbediening mogelijk tijdelijk onbruikbaar. Het kan ook enige tijd duren voordat de ledlampjes branden.
    Dit is geen defect van de tv of de afstandsbediening, dus wacht ongeveer een minuut voordat u de apparatuur bedient.

OPMERKING:
    Als de ledverlichting Off (Uit) staat, zullen de ledlampjes niet gaan branden.
    Volg de volgende stappen om deze instelling te wijzigen.

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer Illumination LED (Ledverlichting) in de categorie TV.