Artikel-ID : 00158963 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Welke audiobestandsindelingen kunnen worden afgespeeld als ik een Walkman aansluit op de USB-poort van de draadloze luidspreker?

De draadloze luidspreker kan alle bestanden afspelen die de Walkman kan afspelen.
    Als een audiobestand een indeling heeft die niet wordt ondersteund door de draadloze luidspreker, converteert de Walkman de bestandsindeling naar een indeling die de draadloze luidspreker wel kan afspelen.

De volgende Walkman-modellen kunnen worden aangesloten op de USB B-poort van het apparaat. (Vanaf mei 2015.)

• NWZ-ZX1
    • NW-ZX2
    • NWZ-F880 Serie
    • NWZ-A10 Serie