Artikel-ID : 00119337 / Laatst gewijzigd : 05-04-2018

Ondersteunt mijn Blu-ray Disc-speler ondertitelingsbestanden wanneer video's worden afgespeeld vanaf externe apparaten?

Ja, uw Blu-ray Disc-speler ondersteunt ondertitelingsbestanden wanneer video's worden afgespeeld vanaf externe apparaten, zoals USB-sticks, externe harde schijven, enzovoort.
    Ondertitels worden niet ondersteund via DLNA.

Om er zeker van te zijn dat het apparaat de ondertiteling weergeeft, zorgt u voor het volgende:

• Het videobestand en het bijbehorende ondertitelingsbestand staan in dezelfde map
    • Beide bestanden hebben precies dezelfde naam, op de bestandsextensie na. Een correct voorbeeld is:
      • Videobestand: MyFavouriteMovie.avi
      • Ondertitelingsbestand: MyFavouriteMovie.srt

Hieronder vindt u een lijst met ondersteunde bestandsindelingen voor ondertiteling:

• SubRip (*.srt)
    • MicroDVD (*.sub)
    • SubViewer 2.0 (*.sub)
    • DVD Subtitle System (*.txt)
    • MAC DVD Studio Pro (*.txt)
    • TMPlayer (*.txt)
    • SAMI Captioning (*.smi); al wordt de Subtitle Change Feature (functie voor ondertitelwijziging) niet ondersteund - de standaardondertiteling wordt gebruikt
    • SubStation Alpha (*.ssa)
    • Advanced SubStation Alpha (*.ass)

OPMERKING: Het is niet mogelijk om het gebruikte ondertitelingsbestand te wisselen indien er meerdere in dezelfde map staan. Alleen het ondertitelingsbestand met de naam die overeenkomt met de naam van het videobestand wordt geladen. Als de map meerdere ondertitelingsbestanden bevat met dezelfde naam maar met verschillende bestandsextensies, selecteert de speler een van de bestanden.

Ter herinnering worden hieronder de bestandsindelingen vermeld die compatibel zijn met uw Sony Blu-ray Disc-speler.

Codec

Container

Extensie

Met audio

MPEG-1 Video*1 PS .mpg, .mpeg Dolby Digital, DTS, LPCM, MPEG
    MKV .mkv Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3, Vorbis
    MPEG-2 Video*2 PS*3 .mpg, .mpeg Dolby Digital, DTS, LPCM, MPEG
    TS*4 .m2ts, .mts Dolby Digital, DTS, LPCM, MPEG, AAC
    MKV*1 .mkv Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3, Vorbis
    Xvid AVI .avi Dolby Digital, LPCM, WMA9, MP3
    MKV .mkv Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3, Vorbis
    MPEG4/AVC*5 MKV*1 .mkv Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3, Vorbis
    MP4*1 .mp4, .m4v AAC
    TS*1 .m2ts, .mts Dolby Digital, DTS, LPCM, MPEG, AAC
    Quick Time*6 .mov Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3
    FLV*6 .flv, .f4v LPCM, AAC, MP3
    3gpp/3gpp2*6 .3gp, .3g2, .3gpp, .3gp2 AAC
    VC1*1 TS .m2ts, .mts Dolby Digital, DTS, LPCM, MPEG, AAC
    MKV .mkv Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3, Vorbis
    WMV9*1*7 ASF .wmv, .asf WMA9, WMA 10 Pro
    MKV .mkv Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3, Vorbis
    Motion JPEG*6 Quick Time .mov Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3
    AVI .avi

Dolby Digital, LPCM, AAC, MP3

Indeling

AVCHD (Ver.2.0)*1*8*9*10

*1 Mogelijk speelt de speler bestanden met deze indeling niet af op een DLNA-server (alleen BDP-S5500/S4500)
    *2 De speler kan op een DLNA-server uitsluitend video in standaard definitie afspelen (alleen BDP-S5500/S4500)
    *3 De speler speelt geen bestanden met DTS-indeling af op een DLNA-server (alleen BDP-S5500/S4500)
    *4 De speler kan alleen bestanden in Dolby Digital-formaat afspelen op een DLNA-server (alleen BDP-S5500/S4500)
    *5 De speler ondersteunt AVC tot niveau 4.1
    *6 De speler speelt bestanden met deze indeling niet af op een DLNA-server (alleen BDP-S5500/S4500)
    *7 De speler ondersteunt WMV9 tot Advance Profile
    *8 De speler ondersteunt een framesnelheid tot 60 fps
    *9 De speler speelt bestanden af met een AVCHD-indeling die zijn opgenomen met een digitale camcorder, enzovoort. Een schijf met AVCHD-indeling die niet correct is gefinaliseerd, kan niet worden afgespeeld
    *10 De speler kan bestanden in AVCHD 3D-indeling afspelen (alleen BDP-S500/S4500)