Artikel-ID : 00142688 / Laatst gewijzigd : 29-03-2019

Kunnen kabels op de achterste aansluitingen worden aangesloten wanneer de tv aan de wand is bevestigd?

Wanneer de Android-tv aan de wand is bevestigd met de bijgeleverde wandbevestigingsbeugel, is er maar weinig ruimte beschikbaar tussen de tv en de wand, zoals op de afbeelding hieronder wordt geïllustreerd.

OPMERKINGEN:

• Wanneer de optionele wandbevestigingsbeugel (SU-WL450) aan de tv wordt bevestigd zonder het koppelstuk voor wandbevestiging, zijn sommige aansluitingen op de achterkant van de tv mogelijk niet toegankelijk. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van tv om te zien welke aansluiting ontoegankelijk is.
    • Voor de X90xxC, X91xxC en W95xC: Wanneer de tv aan de wand wordt bevestigd met de bijgeleverde wandbevestigingsbeugel, is de ruimte tussen de tv en de wand [A] ontoegankelijk. Daarom kunnen er geen kabels worden aangesloten op de achterste aansluitingen [C] aan de achterzijde van de tv.

ruimte tussen wand en wandbevestigingsbeugel

• [A] Ruimte tussen tv en wand
    • [B] Wand

Kabels kunnen niet worden aangesloten op de volgende aansluitingen, die zich aan de achterzijde van de tv bevinden:

• LAN
    • DIGITAL AUDIO OUT (OPTICAL)
    • VIDEO IN 1
    • VIDEO IN 2/COMPONENT IN

Gebruik de andere aansluitingen van de tv om audio en video aan te sluiten. Om de tv met internet te verbinden, gebruikt u de draadloze aansluiting in plaats van bekabeld LAN.

Achteraanzicht van de tv:

Series X90xxC en X91xxC

Tv-aansluitingen

Serie W95xC

Afbeelding

• [C] Aansluitingen achter