Artikel-ID : 00150289 / Laatst gewijzigd : 18-12-2018

"Error: There is no network connection right now" (Fout: er is momenteel geen netwerkverbinding) wordt weergegeven wanneer de YouTube-app wordt geopend

Wanneer de YouTube-inhoud en het menu niet worden weergegeven of als de app niet wordt geopend, volgt u de onderstaande stappen om YouTube opnieuw te openen:

1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
    2. Selecteer YouTube in de categorie Apps.
    3. Selecteer RETRY (Opnieuw) om de YouTube-app te openen.

OPMERKING: Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen, controleert u of de tv juist is aangesloten op internet en probeert u het opnieuw.