Artikel-ID : 00149897 / Laatst gewijzigd : 08-08-2016

Wanneer u met een Xperia-smartphone met Android 5.x of hoger de USB-B-poort gebruikt, wordt het apparaat nooit herkend wanneer de invoer op USB-B wordt gezet.

Telkens wanneer de invoer op USB-B wordt gezet, moeten verbindingsinstellingen worden uitgevoerd op de Xperia.

Wegens de beperkingen van Android 5.x of hoger, moeten verbindingsinstellingen altijd worden uitgevoerd op de Xperia voordat USB-B wordt geselecteerd en muziek kan worden afgespeeld.

Voer de volgende verbindingsinstellingen uit op de Xperia, terwijl deze is aangesloten op de USB-B-poort.

1. Selecteer Settings (Instellingen).
    2. Selecteer Xperia Connectivity (Xperia-connectiviteit).
    3. Selecteer USB Connectivity (USB-connectiviteit).
    4. Selecteer Detect USB device (USB-apparaat detecteren).