Artikel-ID : 00259832 / Laatst gewijzigd : 20-04-2021

Kan geen verbinding maken via een netwerk.

Probeer het volgende:

Tip

Het zal ongeveer 1 minuut duren voor het apparaat een IP-adres zal verkrijgen wanneer het wordt ingeschakeld in een communicatie-omgeving zonder router.

• Schakel Locatie in op de smartphone.
    • Als u iOS 14.0 of nieuwer gebruikt, kunt u toegang geven tot het lokale netwerk via [Instellingen] - [Music Center] op de iPhone.
    • Het apparaat wordt aan gezet.
    • Als u een vast IP-adres gebruikt, is het mogelijk dat hetzelfde IP-adres wordt gebruikt door een ander apparaat. Gebruik in een dergelijk geval een ander IP-adres.
    • Als er verschillende thuisnetwerken zijn, is het mogelijk dat de computer of de smartphone is verbonden met een ander netwerk dan het apparaat. Verbind ze daarom met hetzelfde netwerk.
    • Als het audioapparaat een draadloze LAN-antenne heeft, moet u controleren of de draadloze LAN-antenne correct rechtop staat.
    • Het apparaat heeft een aangesloten LAN-kabel.
    • De [Remote Start (Starten op afstand)], [Network Standby (Netwerk standby)], en andere instellingen zijn ingesteld op [On (Aan)].

Als er nog geen verbinding tot stand gebracht kan worden nadat u het bovenstaande hebt gecontroleerd, kunt u het volgende proberen.

• Voer de netwerkinstellingen vanaf het begin af aan opnieuw uit.
    • Zet het toegangspunt (de draadloze LAN-router) uit, wacht een poosje en zet hem dan weer aan.
    • Zet het audioapparaat uit, wacht een poosje en zet hem dan weer in.

Opmerking

Als u niet in staat bent om verbinding te maken met een draadloos netwerk met behulp van Music Center, moet u de handleiding raadplegen en op een andere manier verbinding maken.