Artikel-ID : 00150038 / Laatst gewijzigd : 10-03-2022

De LED op de subwoofer knippert soms, of het geluid slaat over of er komt ruis uit de subwoofer.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Dit probleem doet zich gewoonlijk voor wanneer de hoofdunit en de subwoofer niet zijn gekoppeld. Volg deze instructies om het probleem op te lossen:

1. Plaats de subwoofer indien mogelijk dichter bij de hoofdunit van het Home Theatre-systeem, waar deze niet direct wordt geblokkeerd door meubilair, muren of metalen barrières.

2. Als u het draadloze toegangspunt (draadloze router) tussen de frequentiebanden 2,4 GHz en 5 GHz kunt schakelen, wijzigt u de frequentie om interferentie van andere draadloze apparaten te voorkomen:

• Voor HT-ST9, HT-ST5, HT-NT3, HT-RT5, HT-ST5000 en HT-MT500: Schakel de draadloze router om naar de 2,4 GHz-band.

• Voor HT-CT780, HT-CT380, HT-NT5, HT-CT790, HT-CT390, HT-CT800, HT-MT300, HT-CT290, HT-G700 en HT-S400: Schakel de draadloze router om naar de 5 GHz-band.