Artikel-ID : 00149804 / Laatst gewijzigd : 26-08-2020

De Motion Control-functie van de Fiestable-app kan niet worden gebruikt.

Welke smartphones zijn compatibel met de Motion Control-functie van de Fiestable-app?

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

De Motion Control-functie van de Fiestable-app is alleen compatibel met mobiele apparaten met een gyrosensor. Raadpleeg de handleiding van het mobiele apparaat voor meer informatie.

Raadpleeg de app-websites voor meer informatie over de apps Fiestable of Music Center (SongPal™):