Artikel-ID : 00116919 / Laatst gewijzigd : 30-06-2021

Hoe kan ik apps van mijn Android TV van Sony verwijderen?

Volg de onderstaande stappen om een app van uw Android TV™ te verwijderen. U kunt vooraf geïnstalleerde apps niet verwijderen.

1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Selecteer onder Apps de optie Google Play Store. Als u zich nog niet hebt aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw Google™-account.
      • Voor Android TV's met het besturingssysteem Android™ 8.0 Oreo™ selecteert u Apps voor Oreo Apps en vervolgens Google Play Store.
    3. Selecteer Mijn apps in het linkerdeelvenster.
    4. Selecteer de app die u wilt verwijderen.
    5. Selecteer VERWIJDEREN.

Selecteer Verwijderen.

6. Selecteer OK om te bevestigen.

verwijderen bevestigen