Artikel-ID : 00152152 / Laatst gewijzigd : 23-07-2018

Ik kan de beeld- en geluidskwaliteit niet aanpassen tijdens het gebruik van Google Cast

De beeld- en geluidskwaliteit kunnen niet worden aangepast tijdens het gebruik van Google Cast. Ze worden ingesteld conform de instellingen van YouTube, Google Play Movies & TV, enz. Volg de onderstaande stappen om ze aan te passen (YouTube is als voorbeeld gebruikt).

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer YouTube in de categorie Apps.
    3. Speel willekeurige inhoud af.
    4. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU terwijl de inhoud wordt afgespeeld.
    5. Selecteer Picture adjustments (Beeldaanpassingen) of Sound adjustments (Geluidsaanpassingen) om de beeld- of geluidskwaliteit aan te passen.
    6. Probeer Google Cast nog een keer om te controleren of de beeld- en geluidskwaliteit zijn aangepast.