Artikel-ID : 00154194 / Laatst gewijzigd : 21-08-2017

Hoe kan ik controleren welke versie van Music Center (SongPal) ik momenteel gebruik?

Om te controleren welke versie van Music Center (SongPal) u momenteel gebruikt, doorloopt u de onderstaande procedure:

1. Tik in het scherm Speaker & Group (Luidsprekers en groepen) op het vervolgkeuzemenu-icoontje rechtsboven in het scherm

Image
    2. Selecteer About (Over)

Image
    3. Uw huidige versie wordt vervolgens weergegeven als het eerste menu-item

Image