Artikel-ID : 00159324 / Laatst gewijzigd : 12-07-2018

Kan ik mijn Walkman gebruiken tijdens het opladen?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De Walkman kan worden gebruikt, afhankelijk van de laadprocedure. Controleer het volgende:

• Bij gebruik van een netadapter (los verkrijgbaar) kan de Walkman tijdens het opladen worden gebruikt.

Uw Walkman opladen met een netadapter

• OPMERKING:

• De temperatuur van de Walkman kan toenemen tijdens het opladen.

• Bij het opladen wordt het elektrische vermogen van de batterij gedeeld om de Walkman-speler te laten functioneren. De netadapter blijft de batterij opladen. Daarom loopt een batterij die wordt opgeladen tijdens het afspelen van muziek niet leeg.
  • Als u de speler verbindt met een pc via de inbegrepen USB-kabel kunt u de Walkman niet gebruiken tijdens het opladen.

Uw Walkman opladen via een pc

• OPMERKING: Als u verbinding maakt met een pc wordt 'Connected USB' (Aangesloten op USB) worden weergegeven en kunt u de Walkman niet gebruiken.