Artikel-ID : 00160327 / Laatst gewijzigd : 31-01-2017

Video's en foto's van het interne geheugen van een Handycam kopiëren naar een geheugenkaart

• Wat moet ik doen als het interne geheugen van mijn Handycam vol is of als er geen geheugenruimte beschikbaar is?
    • Kan ik films die zijn opgenomen in het interne geheugen van mijn Handycam overdragen naar een SD-kaart?

U kunt video's en foto's van het interne geheugen van de Handycam kopiëren naar een geheugenkaart. Dit kunt u doen met uw Handycam; er is geen computer voor nodig.
    Voer de onderstaande stappen uit.

1. Plaats een geheugenkaart in uw Handycam.
      OPMERKING: Raadpleeg de handleiding bij het product voor informatie over de beschikbare geheugenkaarten voor uw Handycam.
    2. Selecteer de knop View Image Afbeelding (Afbeelding weergeven) op de Handycam of selecteer het pictogram View Image (Afbeelding weergeven) Afbeeldingop het lcd-scherm.
    3. Selecteer MENU rechtsboven in het scherm.
    4. Selecteer Edit/Copy (Bewerken/Kopiëren).
    5. Selecteer Copy (Kopiëren).
    6. Selecteer Int. Memory (Intern geheugen) > Memory Card (Geheugenkaart).
      OPMERKING: Wanneer u video's en foto's van een geheugenkaart wilt kopiëren naar het interne geheugen van uw Handycam, kiest u Memory Card > Int. Memory (Geheugenkaart > Intern geheugen).
    7. Selecteer Multiple Images (Meerdere afbeeldingen) of All In Event (Alle afbeeldingen van gebeurtenis).
      • Multiple Images (Meerdere afbeeldingen): U kunt afzonderlijk de afbeeldingen selecteren die u wilt kopiëren.
      • All In Event (Alle afbeeldingen van gebeurtenis): U kunt alle afbeeldingen van de geselecteerde datum in één keer kopiëren.
        OPMERKING: Het is niet mogelijk meerdere datums te selecteren.
    8. Selecteer het type afbeelding dat u wilt kopiëren.
      • HD MOVIE (HD-FILM): Films die zijn opgenomen met een High Definition-beeldkwaliteit (HD)
      • STD MOVIE (STD.-FILM): Films die zijn opgenomen met een Standard Definition-beeldkwaliteit (STD)
      • MP4 MOVIE (MP4-FILM): films die zijn opgenomen in de MP4-indeling
      • PHOTO: Foto's
    9. Selecteer de afbeeldingen of de datum die u wilt kopiëren.
      • Multiple Images (Meerdere afbeeldingen): Selecteer de afbeelding die u wilt kopiëren.
      • All In Event (Alle afbeeldingen van gebeurtenis): Selecteer de datum die u wilt kopiëren met gebruik van Afbeelding.
    10. Selecteer OK.
    11. Een bevestiging en de uitvoertijd worden weergegeven. Kies OK om te beginnen met kopiëren.
    12. Het kopiëren wordt begonnen. Als er een scherm verschijnt met de mededeling dat het kopiëren is voltooid, kiest u OK om het proces te voltooien.