Artikel-ID : 00173507 / Laatst gewijzigd : 05-02-2019

Video's die vanaf een USB-apparaat worden afgespeeld, worden niet op volledig scherm weergegeven.

1. Scherminstellingen aanpassen (Wide mode, Auto wide, Display resolution) (Wide-modus, Automatisch breedbeeld, Schermresolutie).

• Instellen van Wide Mode (Wide-modus) en Auto Wide (Automatisch breedbeeld)

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
        2. Selecteer Instellingen.
        3. Selecteer Systeem settings.
        4. Selecteer Scherm.
        5. Selecteer Wide-modus of Auto formaat.

Afbeelding

6. Verander de huidige instelling en controleer of het probleem is opgelost.

• Instellen van de schermresolutie

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
        2. Selecteer Instellingen.
        3. Selecteer Systeem settings.
        4. Selecteer Beeld.
        5. Selecteer Resolutie.

Afbeelding

6. Verander de huidige instelling en controleer of het probleem is opgelost.

2. Controleer de videoresolutie.