Artikel-ID : 00200448 / Laatst gewijzigd : 03-12-2019

Invoervertraging verminderen voor HDR videogames

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer het gedeelte Relevante producten voordat u met deze stappen begint.

Voor BRAVIA-TV's die geen Android TV van Sony zijn

Volg deze stappen als uw tv geen Android TV van Sony is.

1. Stel Scène kiezen in op HDR.
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop OPTIONS.
      2. Selecteer Scène kiezen.
      3. Selecteer HDR.
    2. Schakel Motionflow uit.
      1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Beeld.
      4. Selecteer Motionflow.
      5. Selecteer Uit.
    3. Stel Scène kiezen in op Auto.
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop OPTIONS.
      2. Selecteer Scène kiezen.
      3. Selecteer Auto.

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten en/of besturingssystemen. Controleer het gedeelte Relevante producten en categorieën in dit artikel voordat u deze stappen uitvoert.

Als u bij het spelen van HDR-videogames een HDMI-ingang op uw tv gebruikt, zorg er dan voor dat u de juiste HDMI-ingang op uw tv selecteert. Volg daarna, afhankelijk van het type tv dat u hebt, de toepasselijke stappen hieronder.
    OPMERKING: Zorg ervoor dat de nieuwste softwareversie op de tv is geïnstalleerd voordat u de stappen uitvoert.

Voor Android TV's van Sony die na 2016 zijn uitgebracht, met uitzondering van de series XD93, XD94, XD85 en SD85:
    Schakel de modus Spel in op de tv.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU.
    2. Selecteer Beeld of Picture adjustments (Beeldaanpassingen).
    3. Selecteer Spel bij Beeldmodus.

Voor Android TV's van Sony die in 2015 zijn uitgebracht en de series XD93, XD94, XD85 en SD85:
    Schakel Motionflow uit op de tv.

1. Druk op de afstandsbediening op de knop ACTION MENU.
    2. Selecteer Beeld of Picture adjustments (Beeldaanpassingen).
    3. Selecteer Geavanceerde instellingen.
    4. Selecteer bij Beweging de optie Motionflow.
    5. Selecteer Uit.