Artikel-ID : 00202487 / Laatst gewijzigd : 23-04-2021

Het tv-menu / de tv-menubalk gebruiken

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Voor Android TV™-modellen die in 2020 of later zijn uitgebracht en de volgende modellen:

• A9G_AG9, XG85_X85G_U8G (55/65/75/85), XG95_X95G, Z9G_ZG9-serie
    • A9F_AF9, Z9F_ZF9-serie met Android™ 9

Druk op de TV-knop terwijl u naar een tv-uitzending kijkt om het tv-menu weer te geven.
    U kunt andere tv-programma's controleren terwijl u naar de huidige tv-programma's kijkt. U kunt ook met één handeling overschakelen naar een zender waar u vaak naar kijkt.
    Als u wilt dat het tv-menu verdwijnt, drukt u op de knop TV of op de knop BACK.

Andere tv-modellen

Druk op de TV-knop terwijl u naar een tv-uitzending kijkt om de tv-menubalk weer te geven.
    U kunt andere tv-programma's controleren terwijl u naar het huidige tv-programma kijkt. U kunt met één actie ook overschakelen naar een zender die u vaak kijkt of overschakelen naar de app die u onlangs hebt gebruikt.
    Als u wilt dat de tv-menubalk verdwijnt, drukt u op de TV-knop of de BACK-knop.