Artikel-ID : 00167880 / Laatst gewijzigd : 18-05-2017

Het USB-stuurprogramma kan niet worden geïnstalleerd op de computer. (TA-ZH1ES)

Controleer de volgende zaken:

• Voor Windows Vista / Windows 8 / Windows 8.1 / Windows 10

Het USB-stuurprogramma wordt mogelijk niet automatisch geïnstalleerd vanwege beveiligingssoftware en dergelijke op uw computer. Download zelf het USB-stuurprogramma vanaf de volgende website.

Besturingsprogramma voor hoofdtelefoonversterker
      https://www.sony.nl/support/nl/content/cnt-dwnl/prd-acc/sony-tazh1es-driver-ver100/TA-ZH1ES

• Voor Windows 7

Wanneer het uitroepteken (!) verschijnt in Apparaatbeheer , is het USB-stuurprogramma niet geïnstalleerd in Windows 7.

BELANGRIJK: Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de fabrikant van uw computer.

1. Controleer of de beveiligingsupdate (KB3033929) is geïnstalleerd op uw computer. Voor Windows 7, moet SHA-2-code voor ondertekenen en verifiëren van handtekeningen worden toegevoegd.

De beveiligingsupdate (KB3033929) kan ook worden toegepast op uw computer door het nieuwste modificatieprogramma voor Windows 7 (Service Pack, update, patch) te installeren.

Installeer de programma's in de onderstaande volgorde wanneer u ze handmatig installeert.
        1. Beveiligingsupdate (KB3035131)
        2. Beveiligingsupdate (KB3033929)
      2. Download het USB-stuurprogramma vanaf de volgende website.

Besturingsprogramma voor hoofdtelefoonversterker
        https://www.sony.nl/support/nl/content/cnt-dwnl/prd-acc/sony-tazh1es-driver-ver100/TA-ZH1ES