Artikel-ID : 00195820 / Laatst gewijzigd : 08-03-2019

Dolby Digital Plus-geluid werkt niet op het apparaat dat is verbonden met de digitale optische kabel.

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer onderaan dit artikel de Producten en categorieën waarop dit artikel van toepassing is.

Dit is volgens de specificaties van het product.
Als de tv Dolby Digital Plus-geluid ontvangt, wordt geluid van de DIGITALE AUDIO-UITGANG (OPTISCH) gedempt.

OPMERKING:

• Verbind de HDMI ARC-aansluiting van de tv en het uitvoerapparaat met een HDMI-kabel als u geluid in Dolby Digital Plus wilt horen.
  • Als u de apparaten via een digitale optische kabel verbindt, kunt u naar geluid in Dolby Digital luisteren door de onderstaande stappen te volgen.
  1. Druk op de knop ACTION MENU op de afstandsbediening.
  2. Kies Sound adjustments (Geluidsaanpassingen) in de categorie Weergave en geluid.
  3. Selecteer Geavanceerde instellingen.
  4. Kies Dolby Digital Plus-uitvoer in de categorie Invoergerelateerd.
  5. Kies Dolby Digital.