Artikel-ID : 00168788 / Laatst gewijzigd : 13-11-2017

Error: Het bericht 'No output device has been selected' (Er is geen uitgangsapparaat geselecteerd) verschijnt in het weergavevenster en het afspelen stopt. (TA-ZH1ES)

Open het Control Panel (Configuratiescherm), kies Sound (Geluid) en vervolgens het tabblad Playback (Afspelen). Selecteer Speakers/Headphones (Luidsprekers/hoofdtelefoons) als Standaardapparaat.

OPMERKING: Met deze instelling wordt door de TA-ZH1ES alleen geluid uit software, zoals Hi-Res Audio Player, afgespeeld.