Artikel-ID : 00240214 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

Er komt geen geluid uit mijn Android-telefoon die met een USB-kabel is aangesloten op de autoradio

Als uw Android-smartphone met een USB-kabel op uw autoradio is aangesloten en de muziek niet wordt afgespeeld, verander dan de USB MODE van MSC/MTP naar ANDROID:

1. Druk op de bedieningsknop om naar het MENU te gaan.
    2. Draai de bedieningsknop en selecteer GENERAL (Algemeen).
    3. Selecteer USB MODE (USB-modus).
    4. Selecteer ANDROID.
    5. Als de muziek van uw mobiele Android-apparaat nog steeds niet wordt afgespeeld, koppelt u de USB-kabel los en sluit u deze weer aan.