Artikel-ID : 00169903 / Laatst gewijzigd : 04-08-2017

Wanneer de PlayStation 4 Pro verbonden is met de tv via de poortreplicator (PTR-BR100), kan het scherm donker worden

Dit verschijnsel kan zich voordoen als u Externe ingangen instelt op Verbeterde indeling wanneer de PlayStation 4 Pro verbonden is met de tv via de poortreplicator (PTR-BR100).
    Sluit de PlayStation 4 Pro rechtstreeks aan op de tv met de HDMI-kabel.

OPMERKING:

• Gebruik de HDMI-kabel die wordt geleverd bij de PlayStation 4 Pro of de premium kabel die compatibel is met 18 Gbps.
    • Android TV's uit 2015 of later ondersteunen de poortreplicatorverbinding (PTR-BR100) niet.