Artikel-ID : 00168071 / Laatst gewijzigd : 26-02-2019

BRAVIA-TV geeft de HDR-inhoud niet weer wanneer de tv is verbonden met de PlayStation VR

Wanneer mijn PlayStation VR is verbonden met een BRAVIA-TV, kan ik niet overgaan naar de HDR-modus op de PlayStation 4.

De processoreenheid van de PlayStation VR biedt geen ondersteuning voor de HDR-signaaluitvoer. (HDR pass through wordt niet ondersteund.)
    Als u HDR-beeldinhoud op uw BRAVIA-TV wilt bekijken met PlayStation 4, sluit u de PlayStation 4 direct aan op de BRAVIA-TV die HDR ondersteunt met de HDMI-kabel.

OPMERKING: Ga voor meer informatie naar de volgende website: