Artikel-ID : 00172800 / Laatst gewijzigd : 25-02-2019

Als u een Home Theatre-systeem of een AV-versterker aansluit via HDMI, kunnen 4K-beelden niet worden weergegeven.

Voor modellen: HT-CT780/HT-NT3/HT-RT5/HT-ST9/HT-XT3/STR-DN860/STR-DN1060

• Sommige 4K-signalen worden ondersteund.
    • HDR wordt niet ondersteund.
    • Als u 4K-signalen afspeelt met de technologie voor auteursrechtbescherming, controleert u of u een HDMI-aansluiting gebruikt die compatibel is met HDCP2.2.

Het volgende signaal wordt ondersteund, maar HDR-signalen worden niet ondersteund.

Oplossing FramesnelheidKleurruimte   Bitdiepte
     4K
    4096 × 2160 pixels
    3840 × 2160 pixels
     50/59,94/60 HZ YCbCr 4:2:0 8-bits
     23,98/24/25/29,97/30 Hz  RGB 4:4:4
    YCbCr 4:4:4
     8-bits
     YCbCr 4:2:2 8-/10-/12-bits

Als het beeld van standaard indelingen, zoals 4K/60p YCbCr 4:2:0 8-bits niet wordt weergegeven, controleert u het volgende:

1. Controleer of u een hogesnelheids-HDMI-kabel met Ethernet (of een hogesnelheids-Premium HDMI-kabel met Ethernet en 18Gbps-ondersteuning) gebruikt voor de aansluiting.
    2. Controleer of uw tv de high definition video-indeling 4K ondersteunt.
    3. Controleer of de HDMI-signaalindeling voor uw high definition BRAVIA-TV 4K is ingesteld op Standaard indeling.

BELANGRIJK: 4K-signalen worden mogelijk niet uitgevoerd, afhankelijk van de inhoud of specificaties van video-uitvoerapparaten, zoals PlayStation4 Pro.
      Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van het uitvoerapparaat voor meer informatie.