Artikel-ID : 00259560 / Laatst gewijzigd : 28-05-2021

Het geluid van de soundbar loopt niet synchroon met het beeld van het bronapparaat bij gebruik van een HDMI-aansluiting

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

Als het geluid van de soundbar niet synchroon loopt met het beeld van uw bronapparaat (Blu-ray Disc-speler, kabelbox/settopbox (STB), gameconsole of soortgelijk apparaat), volgt u de instructies die overeenkomen met de aansluiting van uw bronapparaat.

Het bronapparaat is aangesloten op de soundbar met een HDMI-kabel

Als de soundbar de functie SYNC (A/V sync) (AV-synchronisatie) heeft, stelt u deze in op 0 ms.
    Indien er modelspecifieke informatie vereist is, raadpleegt u de handleiding die is meegeleverd met de soundbar. Handleidingen worden op onze ondersteuningswebsite gepubliceerd.

Het bronapparaat is aangesloten op de tv met een HDMI-kabel

• Als uw tv een functie heeft die het beeld vertraagt, past u de instelling aan. Voor meer informatie kunt u de handleiding raadplegen die bij de tv geleverd is.

• Als het probleem niet is opgelost nadat u de tv-instellingen hebt aangepast, sluit u het bronapparaat rechtstreeks aan op de soundbar. Raadpleeg de installatiegids van de Soundbar voor meer informatie over de verbindingsmethode. Handleidingen worden op onze ondersteuningswebsite gepubliceerd.

OPMERKING: Als u meerdere apparaten op de soundbar wilt aansluiten en het aantal HDMI-poorten onvoldoende is, sluit u het bronapparaat dat het geluid vertraagt eerst via HDMI aan op de soundbar. Als er geen HDMI-poorten meer beschikbaar zijn op de soundbar, sluit u uw andere apparaten aan op de HDMI-poorten van de tv.