Artikel-ID : 00174054 / Laatst gewijzigd : 12-11-2019

De timerfunctie gebruiken op uw tv

Wat is de functie Timer Aan?

Met Timer Aan kunt u de tv automatisch laten inschakelen op een opgegeven tijdstip. U kunt deze functie gebruiken voor het volgende:

• De tv automatisch laten inschakelen wanneer uw favoriete programma begint
    • Uw tv gebruiken als wekker

Hoe stelt u de functie Timer Aan in?

1. Druk op de knop HOME op de afstandsbediening.
    2. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Timers.
      • Selecteer Apps — Timers.
    3. Selecteer Timer of Timer Aan — Aan.
    4. Stel elk item in met de pijlknoppen en de knop ENTER op de afstandsbediening.

Instellingen van de functie Timer Aan

Selectie-item Beschrijving van het item
    Timer
    of
    Timer Aan
    Als u Aan selecteert (of activeert), kunt u de volgende items instellen. De tv wordt vervolgens automatisch ingeschakeld op het door u ingestelde tijdstip.
    Dag

Selecteer een dag in de week op basis van de volgende opties.

• Dagelijks
    • Elke ma-vr
    • zondag
    • maandag
    • dinsdag
    • woensdag
    • donderdag
    • vrijdag
    • zaterdag
    • Elke zondag
    • Elke maandag
    • Elke dinsdag
    • Elke woensdag
    • Elke donderdag
    • Elke vrijdag
    • Elke zaterdag
    TijdHiermee stelt u het tijdstip in.
    DuurDe tv wordt automatisch uitgeschakeld nadat de volgende ingestelde tijd is verstreken (stand-by):
    U kunt een tijd kiezen tussen 1 uur en 23 uur.
    InputDe uitzending- of ingangsbron selecteren
    KanaalAls u Uitzending kiest, kunt u de gewenste zender selecteren.
    Tv-volume Aan
    of
    Volume-instellingen
    Hiermee past u het volume van de tv-luidspreker aan.