Artikel-ID : 00175796 / Laatst gewijzigd : 18-09-2018

Ruisonderdrukking gebruiken zonder muziek af te spelen

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

Wist u dat u de functie voor ruisonderdrukking ook kunt gebruiken zonder muziek af te spelen?
Dit kan handig zijn als u achtergrondgeluiden wilt blokkeren op rumoerige plekken, bijvoorbeeld in treinen of vliegtuigen.

U kunt de "Auto-off" instelling van de WH-1000XM3 wijzigen met de Sony Headphones Connect app.
Met deze instelling kunt u uw hoofdtelefoon gebruiken zonder uw hoofdtelefoon aangesloten te houden op een extern apparaat en zonder muziek af te spelen.

Voor andere modellen wordt de [Auto Power Mode] geactiveerd als er na vijf minuten geen muziek wordt afgespeeld.
Zorg ervoor dat de kabel is aangesloten op een afspeelapparaat, zoals een mobiele telefoon of mp3-speler, zonder dat u muziek afspeelt.
Zo voorkomt u dat de hoofdtelefoon overschakelt op de [Auto Power Mode] (Modus voor automatisch in-/uitschakelen).

Op deze manier kunt u de functie voor ruisonderdrukking afzonderlijk gebruiken en genieten van pure stilte.