Artikel-ID : 00177304 / Laatst gewijzigd : 13-02-2019

Hoe weet of ik de tv de HDR-content herkent? -

Controleer het volgende.

OPMERKING: Indien u in het bezit bent van een apparaat uit de XE70xx_X70xxE_X72xE-serie of X67xxE_X69xE-serie, klikt u hier.

Bij HDMI, USB

1. Druk op de knop i+ op de afstandsbediening.
      2. Scène: Auto (HDR) wordt weergegeven op het scherm.

Of

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Setting (Instelling).
      3. Selecteer Systeem settings.
      4. Selecteer Beeld.
      5. HDR-Game of HDR-Cinema wordt weergegeven onder Beeldmodus.
    • Bij IPTV

1. Druk op de afstandsbediening op de knop Option.
      2. Selecteer Beeld.
      3. HDR-Cinema wordt weergegeven onder Beeldmodus.

OPMERKING: De tv zal automatisch HDR herkennen wanneer Scène kiezen is ingesteld op Auto en de HDR-content is voorzien van de HDR-informatievlag.

Bij de XE70xx_X70xxE_X72xE -serie of X67xxE_X69xE-serie:

• Bij HDMI, USB, Digital-RF

1. Druk op de knop i+ op de afstandsbediening.
      2. Scène: Auto (HDR) wordt weergegeven op het scherm.

Of

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
      2. Selecteer Setting (Instelling).
      3. Selecteer Systeem settings.
      4. Selecteer Beeld.
      5. HDR-Vivid of HDR-Video wordt weergegeven onder Beeldmodus.
    • Bij IPTV

1. Druk op de afstandsbediening op de knop Option.
      2. Selecteer Beeld.
      3. HDR-Vivid of HDR-Video wordt weergegeven onder Beeldmodus.

OPMERKING: De tv zal automatisch HDR herkennen wanneer Scène kiezen is ingesteld op Auto en de HDR-content is voorzien van de HDR-informatievlag.