Artikel-ID : 00178644 / Laatst gewijzigd : 04-12-2020

Hoe kan ik mijn Bluetooth-apparaat opnieuw aan de tv koppelen?

Als u uw Bluetooth®-apparaat al eerder hebt gekoppeld, kunt u de verbinding verbreken zonder de gekoppelde informatie te verwijderen. Hiermee kunt u uw apparaat opnieuw aan de tv koppelen zonder het koppelingsproces opnieuw uit te voeren.

De verbinding met het Bluetooth-apparaat verbreken

1. Druk op de knop HOME van de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Selecteer  Settings (Instellingen).
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Remotes & Accessories (Afstandsbedieningen en accessoires) → Bluetooth settings (Bluetooth-instellingen) → Registered devices (Geregistreerde apparaten) → Selecteer het apparaat dat u wilt loskoppelen → Disconnect (Loskoppelen).
      • Selecteer Bluetooth settings (Bluetooth-instellingen) → Registered devices (Geregistreerde apparaten)Selecteer het apparaat dat u wilt loskoppelen → Disconnect (Loskoppelen).

Een Bluetooth-apparaat opnieuw koppelen

1. Druk op de knop HOME.
    2. Selecteer  Settings (Instellingen).
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Remotes & Accessories (Afstandsbedieningen & Accessoires) → Bluetooth settings (Bluetooth-instellingen) → Registered devices (Geregistreerde apparaten) → Selecteer het apparaat dat u wilt koppelen → Connect (Koppelen).
      • Selecteer Bluetooth settings (Bluetooth instellingen) → Registered devices (Geregistreerde apparaten) → Selecteer het apparaat dat u wilt koppelen → Connect (Koppelen).