Artikel-ID : 00185366 / Laatst gewijzigd : 06-12-2019

Hoe kan ik de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google controleren wanneer de televisie geen toegang tot internet heeft

Als u een apparaat hebt met toegang tot internet zoals een computer of smartphone, gebruik dan dit apparaat om naar de URL te gaan die wordt weergegeven op het tv-scherm. Zolang de tv niet is verbonden met internet, zal er geen informatie worden verzonden naar Google.
    Volg de volgende procedure om de URL weer te geven voor de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google.

1. Druk op de toets HOME op de afstandsbediening.
    2. Selecteer Settings (Instellingen).
    3. Selecteer About (Over) in de categorie TV.
    4. Selecteer Legal information (Juridische informatie).
    5. Selecteer Google legal (Google juridisch).