Artikel-ID : 00185366 / Laatst gewijzigd : 14-04-2021

Hoe kan ik de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Google controleren wanneer de televisie geen toegang tot internet heeft

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

U kunt de URL van de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google op het tv-scherm weergeven en vervolgens een apparaat gebruiken dat met internet is verbonden, zoals een computer of een smartphone, om die koppeling te bezoeken.

Volg deze stappen om de URL op uw tv-scherm weer te geven:

1. Druk op de Home-knop op de meegeleverde afstandsbediening.
    2. Scrol omlaag en selecteer Settings (Instellingen).
    3. De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv:
      • Selecteer Device Preferences (Apparaatvoorkeuren) → About (Over) → Legal information (Juridische informatie) → Google legal (Juridische informatie van Google).
      • Selecteer About (Over) → Legal information (Juridische informatie) → Google legal (Juridische informatie van Google).