Artikel-ID : 00200108 / Laatst gewijzigd : 02-08-2018

Loopt het geluid uit de WF-1000x niet synchroon met het beeld tijdens het gamen of het bekijken van films?

Door de kenmerken van draadloze technologie kan het geluid dat wordt afgespeeld op de WF-1000X-hoofdtelefoon iets zijn vertraagd ten opzichte van het geluid of de media-uitgang van het apparaat dat u gebruikt.

Muziek en andere gewone audiobestanden zoals podcasts en audioboeken zullen hierdoor echter niet aan kwaliteit inboeten en uw luisterervaring wordt dan ook allerminst beïnvloed. Bij het gamen of bekijken van films kunnen beeld en geluid echter door deze natuurlijke vertraging mogelijk niet synchroon lopen. Desondanks werken uw tv, smartphone en hoofdtelefoon naar behoren.

Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw hoofdtelefoon voor meer informatie.