Artikel-ID : 00186335 / Laatst gewijzigd : 30-05-2018

Bij het indrukken van een knop gebeurt er niets.

Controleer het volgende.

1. Zorg ervoor dat het aangesloten apparaat en zowel de rechter- als linkeroortelefoon van de headset zijn aangezet.
    2. Controleer of de Bluetooth-verbinding nog steeds actief is. Als de verbinding is weggevallen, probeer deze dan via Bluetooth te herstellen.
    3. Als het probleem niet is opgelost, reset u de headset.
      Reset de headset door deze in het oplaaddoosje te plaatsen en op te laden.
    4. Als het probleem na het resetten niet is opgelost, volgt u de volgende stappen om de fabrieksinstellingen van de headset te herstellen.
      1. Haal de headset uit het oplaaddoosje.
      2. Houd de knop op de linkeroortelefoon langer dan 2 seconden ingedrukt en zet de headset uit.
      3. Houd de knop op de rechteroortelefoon en de knop op de linkeroortelefoon langer 15 seconden ingedrukt.
        Het lampje knippert eerst rood en dan 4 keer blauw, ten teken dat de headset is hersteld naar de fabrieksinstellingen.
        Alle koppelingsinformatie is verwijderd. Verwijder in dit geval de koppelingsinformatie voor de headset op het aangesloten apparaat en koppel de headset opnieuw met het apparaat.