Artikel-ID : 00203015 / Laatst gewijzigd : 08-10-2020

Begininstellingen van Google Assistant op uw draadloze hoofdtelefoon

BELANGRIJK: Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen van deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de handleiding bij uw product of raadpleegt u de helpgids op de productpagina.

Voorbereidingen

• Hoofdtelefoons die momenteel Google Assistant ondersteunen
      Ondersteunde modellen:
      • WH-1000XM4
      • WF-1000XM3
      • WF-SP800N
      • WF-1000X: softwareversie 3.1.4 of hoger
      • WF-SP700N: softwareversie 3.0.0 of hoger
      • WH-1000XM3, WH-1000XM2, WI-1000X: version 2.0.0 onwards
      • WH-H900N, WH-CH700N, WI-SP600N: version 3.0.0 onwards
    • Download de Headphones Connect-app(softwareversie 3.1.0 of hoger)
        Voor Android
        Voor iOS

• Smartphones die de Google Assistant-app ondersteunen (De Google-app moet zijn bijgewerkt naar de nieuwste versie)
        Voor Android (Versie 5.0 of hoger)
        Voor IOS (Versie 10.0 of hoger)

Als u Google Assistant voor de eerste keer gebruikt, moet u de functie van de knop NC/AMBIENT wijzigen en de begininstellingen voor Google Assistant configureren.

Hoe activeer ik de Google Assistent?

Android

Stap 1: Bluetooth verbinding instellen via Headphones Connect

Stap 2: Google Assistent activeren

iOS

Stap 1: Bluetooth verbinding instellen via Headphones Connect

Stap 2: Google Assistent activeren