Artikel-ID : 00191181 / Laatst gewijzigd : 22-01-2018

Onderhoud van de MDR-XB50BS na het sporten.

Lees het volgende voor informatie over het onderhouden van de MDR-XB50BS na sportactiviteiten.

Veeg de hoofdtelefoon en micro-USB-aansluiting met een zachte, droge doek droog. Als er vocht aan de binnenkant zit, kan dit problemen veroorzaken.

Tips

• Sluit het kapje van de micro-USB-aansluiting helemaal af vóór gebruik, zodat er zich geen vocht aan de binnenkant kan ophopen.
    • Als het apparaat of de USB-aansluiting tijdens het hardlopen of een andere activiteit in aanraking komt met vocht, zoals zweet, moet het vocht volledig worden verwijderd.
    • Sluit de micro-USB-stekker niet aan om op te laden als het apparaat of de oplaadkabel nat is. Begin pas met opladen wanneer het apparaat volledig droog is.