Artikel-ID : 00195654 / Laatst gewijzigd : 19-04-2022

Welk signaal of welke indeling wordt ondersteund op elke HDMI-aansluiting van de tv?

Welke HDMI-aansluitingen ondersteunen een verbeterde indeling (18 Gbps / 18 Gbps of meer)?

Kies de koppeling die overeenkomt met het modeljaar en de letterserie van uw Android TV™/Google TV om de functie of het signaal te bepalen die door elk van de HDMI®-poorten wordt ondersteund.
    Een asterisk in modelnamen staat voor getallen die per model kunnen verschillen. Een asterisk met een superscript geeft een opmerking aan, die u onder elke tabel kunt vinden.

Modellen uit de 2021 J-serie

2020 ZH8-model

Modellen uit de 2019 G-serie

Modellen uit de 2018 F- en XF-serie

Modellen uit de 2017 A- en XE-serie

Modellen uit de 2016 ZD-, XD- en SD-serie

Modellen uit de 2015 C-serie