Artikel-ID : 00123959 / Laatst gewijzigd : 15-05-2019

Is mijn 4K/8K Ultra HD BRAVIA-TV compatibel met HDCP 2.2?

Producten en categorieën waar dit artikel op van toepassing is

De compatibiliteit met HDCP 2.2 hangt af van het tv-model.

OPMERKING: Raadpleeg de volgende vragen en antwoorden om te controleren of de HDMI-aansluiting op de Android TV™ geschikt is voor HDR.
Is mijn BRAVIA-TV compatibel met HDR?

Voor Android TV's die in 2019 zijn uitgebracht:
Voor elke aansluiting op alle 4K/8K BRAVIA-TV's wordt het HDCP 2.2- of 2.3-protocol ondersteund.

Voor Android TV's die in 2018 of eerder zijn uitgebracht:
Voor elke aansluiting op alle 4K BRAVIA-TV's wordt het HDCP 2.2-protocol ondersteund.

Voor non-Android TV's:
De volgende modellen zijn compatibel met HDCP 2.2.

• Modellen uit 2018:
    Voor elke aansluiting op tv's in de serie XF70 wordt het HDCP 2.2-protocol ondersteund.
  • Modellen uit 2017:
    Voor elke aansluiting op tv's in de serie XF70 wordt het HDCP 2.2-protocol ondersteund.
  • Modellen uit 2014:
    Voor de HDMI 1- en HDMI 2-aansluitingen van alle 4K BRAVIA-TV's wordt het HDCP 2.2-protocol ondersteund.
  • Modellen uit 2013:
    Voor de HDMI 4-aansluiting van tv's in de KDL-X8500A/X850A-serie wordt het HDCP 2.2-protocol ondersteund.
    OPMERKING: Wanneer u 4K-inhoud bekijkt via een 4K Ultra HD-mediaspeler van Sony op een model uit 2013 uit een andere serie dan KDL-X8500A/X850A, moet uw tv mogelijk door een Sony Servicecentrum worden verbeterd.
    Raadpleeg voor meer details de handleiding van de 4K Ultra HD-mediaspeler.

*Google en Android TV zijn handelsmerken van Google LLC.