Artikel-ID : 00200244 / Laatst gewijzigd : 25-05-2022

Ik kan Apple CarPlay of Android Auto niet aansluiten op de autoradio

BELANGRIJK:

Verbindingsproblemen met Apple CarPlay of Android Auto oplossen

Volg de onderstaande stappen om problemen met Apple CarPlay of Android Auto op te lossen:

1. Alleen voor Apple CarPlay: Kies op de iPhone InstellingenSchermtijdInhoud en Privacybeperkingen en stel vervolgens CarPlay in op Toestaan .
    2. Start uw smartphone opnieuw op.
    3. Probeer het volgende, afhankelijk van de verbindingsmethode:

Voor een USB-aansluiting

Voor een draadloze verbinding

Als het probleem niet is opgelost nadat u de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, raadpleegt u de volgende servicepagina's voor ondersteuning:

Opmerking: De bovenstaande URL's zijn gekoppeld aan websites van derden en kunnen worden gewijzigd.