Artikel-ID : 00240241 / Laatst gewijzigd : 13-02-2020

Veelgestelde vragen over de USB-stick van de media-ontvanger in de auto

Dit artikel geeft algemene informatie over de media-ontvanger in de auto van Apple CarPlay™ en Android™ met Bluetooth-technologie.

Waarom is de titel van het nummer dat op de autoradio wordt afgespeeld niet gemarkeerd in het USB-lijstscherm?
    Het nummer dat momenteel wordt afgespeeld vanaf een USB-apparaat dat op de USB2-poort is aangesloten, is niet gemarkeerd vanwege de apparaatspecificaties. Nummers zijn gemarkeerd wanneer u de USB-stick in de USB1-poort plaatst.

De inhoud verschijnt in een andere volgorde wanneer ik dezelfde USB-stick in de USB1- en USB2-poort plaats.
    Dit is normaal. De USB1- en USB2-poort herkennen de inhoud van het USB-apparaat op verschillende manieren. Helaas is er geen mogelijkheid om de volgorde van de lijst met nummers te wijzigen.

Waarom kan ik geen video- of audiobestanden van het USB-apparaat afspelen?
    Niet-ondersteunde video- en audioformaten worden niet afgespeeld op de autoradio. Maar, het bestand dat volgt na een niet-ondersteund bestand wordt hierdoor mogelijk ook niet afgespeeld. De rest van de bestanden wordt beïnvloed. Als dit gebeurt, probeer dan het incompatibele bestand te verwijderen.

• USB2 ondersteunt het afspelen van video's niet. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over ondersteunde bestandsformaten.