Artikel-ID : 00227299 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Het tv-scherm wordt groen wanneer u de Beeldmodus wijzigt terwijl u foto's bekijkt die zijn opgeslagen op een USB-opslagapparaat

Naast Foto kan ik in het menu Beeldmodus andere instellingen kiezen. Normaal kan alleen Foto worden gekozen wanneer u foto's bekijkt die zijn opgeslagen op een USB-opslagapparaat.

Dit probleem wordt opgelost met een software-update voor Android 9.0.
    Voor informatie over bijwerken raadpleegt u: Hoe werk ik firmware/software bij van mijn Android TV?

Dit gebeurt wanneer u in het menu Beeldmodus een andere instelling dan Foto kiest. Normaal kan alleen Foto worden gekozen wanneer u foto's bekijkt die zijn opgeslagen op een USB-opslagapparaat. Wij zijn bezig om de oorzaak van dit probleem te achterhalen.

Als dit probleem zich voordoet, drukt u op de knop BACK (Terug) op de afstandsbediening om de foto opnieuw weer te geven.