Artikel-ID : 00238633 / Laatst gewijzigd : 22-01-2020

De Amazon Alexa-app werkt niet en zegt 'uw mobiele apparaat is niet aangesloten of u moet de Alexa App openen en het opnieuw proberen'

1. Zorg ervoor dat u de stappen volgt voor het instellen van Amazon Alexa™ voor draadloze hoofdtelefoons.
    2. Voer de volgende stappen uit als het probleem blijft bestaan:
      1. Verwijder de apparaatinformatie opgeslagen op de Amazon Alexa-app.
      2. Verwijder de informatie van de hoofdtelefoon die is geregistreerd in de Bluetooth®-instellingen van uw smartphone.
      3. Koppel de hoofdtelefoon en smartphone opnieuw.
      4. Open de Amazon Alexa-app.