Artikel-ID : 00229059 / Laatst gewijzigd : 11-09-2019

Amazon Alexa werkt niet met mijn draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons.

BELANGRIJK: Als modelspecifieke informatie vereist is om een van de stappen van deze oplossing uit te voeren, raadpleegt u de bedieningsinstructies van het product.

Bekijk de vereisten voor het gebruik van Amazon Alexa met uw draadloze hoofdtelefoon.

>>> Gids om Amazon Alexa met de draadloze hoofdtelefoon te gebruiken <<<

Als u nog steeds problemen hebt, probeer dan het volgende:

• Vergeet niet de knoppen op de hoofdtelefoon te configureren voor Amazon Alexa. Om Amazon Alexa te gebruiken, moet u de knoppen op de hoofdtelefoon wijzigen naar Amazon Alexa met de 'Headphones Connect'-app.
    • Hebt u geprobeerd om Amazon Alexa te initialiseren?
    • Gebruikt u de knoppen van de hoofdtelefoon op de juiste manier?
      • Zo werkt audio-invoer:
        • Druk kort op de knop voordat u audio invoert.
      • Annuleren van audio-invoer:
        • Druk opnieuw kort op de knop om audio-invoer te annuleren.
          De functie wordt automatisch geannuleerd als er geen audio wordt ingevoerd.