Artikel-ID : 00227033 / Laatst gewijzigd : 27-06-2019

Voor klanten die hun ILCE-9 bijwerken van firmwareversie 4.10 of eerder

Deze grootschalige software-update bouwt verder op de reeds veelgeprezen AF-prestaties van het model en voegt een reeks nieuwe functies toe die het maken en bekijken van opnames en het aanpassen van de camera nog verder ondersteunen.

BELANGRIJK: Bekijk de volgende voordelen en wijzigingen voordat u de update uitvoert.

Belangrijkste opmerkingen

BELANGRIJK: Let op: nadat u de update hebt uitgevoerd, kunt u niet meer terug naar de vorige versie.

• Initialisatie van de camera-instellingen

Alle waarden voor instellingen van de camera zijn geïnitialiseerd vanwege een update die functies toevoegt en belangrijke wijzigingen in de specificaties aanbrengt. Ook als camera-instellingen van de systeemsoftware (firmware) versie 4.10 of eerder op de geheugenkaart zijn geregistreerd door middel van Memory (Camera Settings1 / Camera Settings2) (Geheugen (Camera-instellingen1 / Camera-instellingen 2)), kunnen die instellingen niet worden hersteld op een camera die gebruikmaakt van systeemsoftware (firmware) versie 5.00 of hoger. Wij raden u aan om veelgebruikte camera-instellingen en andere belangrijke informatie op te schrijven voordat u de update uitvoert.
    • Wijzigingen aan de MENU-configuratie

Er zijn camerafuncties toegevoegd en verwijderd, dus de configuratie van de instellingen die worden weergegeven wanneer de knop MENU wordt ingedrukt, zijn dienovereenkomstig gewijzigd. Wij raden aan dat u de configuratie van het MENU nakijkt voordat u de camera gebruikt.
      Klik hier voor informatie over instellingen.
    • Extra functies en wijzigingen in specificaties

Er zijn functies toegevoegd die zijn geoptimaliseerd voor de opname-omstandigheden. Dienovereenkomstig zijn de functienamen en bedieningsmethoden gewijzigd. Daarnaast zijn sommige functies verwijderd. Zorg ervoor dat u de informatie over gewijzigde inhoud bekijkt vóór het installeren van de update.
      Klik hier voor de wijzigingen in functies die zijn geïmplementeerd door deze update.