Artikel-ID : 00237101 / Laatst gewijzigd : 01-04-2021

Foto's en video's in 8K afspelen op een 8K BRAVIA-TV

BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

8K-foto's afspelen op de tv

Gebruik de Media Player-app om 8K-foto's van een USB-opslagapparaat of een netwerkstation weer te geven.

8K-video's afspelen op de tv

Volg deze stappen om 8K-video af te spelen vanaf een compatibel HDMI-apparaat:

1. Sluit uw 8K-compatibele apparaat aan op de HDMI 4-poort met behulp van een hoogwaardige High-Speed HDMI-kabel.
    • Voor de Z8H_ZH8-serie: voor sommige HDMI-apparaten die een 8K-signaal uitvoeren is een HDMI-kabel nodig die 48 Gbpsondersteunt. Gebruik in dat geval een Ultra High Speed HDMI-kabel.
    1. Schakel Enhanced format (8K) (Verbeterde indeling) in.
      1. Druk op de afstandsbediening op de knop HOME.
      2. Selecteer Gear-pictogram Settings (Instellingen).
      3. Selecteer Tv kijken.
      4. Selecteer Externe ingangen.
      5. Selecteer HDMI signal format (Indeling HDMI-signaal).
      6. Selecteer HDMI 4 (8K).
      7. Selecteer Verbeterde indeling (8K).
    2. Speel de 8K-video af op de tv.