Artikel-ID : 00230136 / Laatst gewijzigd : 28-11-2022Afdrukken

Er is geen geluid of de koptelefoon werkt niet als u slechts één kant van de koptelefoon gebruikt.

Ik kan de koptelefoon aan één kant niet gebruiken nadat ik de functie Google Assistent of Amazon Alexa heb ingeschakeld in de pop-upmeldingen of in de Sony | Headphones Connect-app.

  BELANGRIJK: Dit artikel is alleen van toepassing op specifieke producten. Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel.

   

  Afhankelijk van de instelling van Voice assistant en/of de toewijzing van de aanraaksensoren kunt u mogelijk slechts één kant van de koptelefoon gebruiken. Dit komt ook voor wanneer u tikt op de pop-upmelding die het gebruik van Google Assistent of Amazon Alexa aanbeveelt.

  Opmerking: Als gevolg van de wijzigingen die Google heeft ingevoerd voor de functie Google Assistent is het koppelen van koptelefoons aan de Google Assistent-app voor iOS stopgezet.

  WF-1000XM4

  1. De specificaties verschillen afhankelijk van de instelling van Voice assistant. Controleer de instelling van Voice assistant in de Sony | Headphones Connect-app.
   Item in het menu Instellingen van Voice assistantSpecificaties
   Voice assistant-functie van mobiel apparaatBeide kanten van de oordopjes kunnen worden gebruikt.

   Google Assistent of Amazon Alexa

   Alleen de oordopjes met de functie Touch Sensor Control (Bediening met aanraaksensor) ingesteld op Playback control (Muziek afspelen) kunnen individueel worden gebruikt.

   • In de standaardinstellingen is Playback control (Muziek afspelen) ingesteld op Right (Rechterkant).
   • Wanneer u Playback control (Muziek afspelen) toewijst aan beide kanten, is de volledige functionaliteit alleen beschikbaar aan de Right (Rechterkant).
   Niet gebruikenBeide kanten van de oordopjes kunnen worden gebruikt.
  2. Wanneer u de instelling van de Voice assistant instelt op het gebruik van Google Assistent of Amazon Alexa wijst u de functie Playback Control (Muziek afspelen) toe aan de kant die u apart wilt gebruiken.

  Opmerking:

  De specificatie wanneer de Voice assistant is ingesteld op Google Assistent of Amazon Alexa is ook van toepassing wanneer u tikt op de pop-upmelding die de instellingen van Google Assistent of Amazon Alexa aanbeveelt. Wijzig de toewijzing van de aanraaksensor voor Playback Control (Muziek afspelen) naar de kant die u apart wilt gebruiken. Als u per ongeluk op de meldingen tikt en u het gebruik van deze functies wilt annuleren, stel dan de gewenste instelling voor Voice assistant weer opnieuw in.

  LinkBuds UC, LinkBuds (WF-L900), WF-1000XM3, WF-H800, WF-SP800N

   

  Als u de functies Google Assistent of Amazon Alexa op de oordopjes gebruikt, kunt u alleen de kant van de oordopjes gebruiken waaraan de functie Google Assistent of Amazon Alexa is toegewezen. Als u de andere kant van de oordopjes alleen wilt gebruiken, wijs dan in de Sony | Headphones Connect-app Google Assistent of Amazon Alexa toe aan de kant die u wilt gebruiken (L of R).

  Opmerkingen:

   

  • Wanneer de Voice assistant is toegewezen aan Google Assistent of Amazon Alexa, is deze specificatie ook van toepassing wanneer u op de pop-upmelding tikt die de instellingen voor Google Assistent of Amazon Alexa aanbeveelt. Als u de andere kant van de oordopjes alleen wilt gebruiken, wijs dan in de Sony | Headphones Connect-app Google Assistent of Amazon Alexa toe aan de kant die u wilt gebruiken (L of R).
  • Alleen voor LinkBuds UC en LinkBuds: Wanneer de functie Service Link actief is in de Sony | Headphones Connect-app, kan alleen de linkerkant worden gebruikt.