Artikel-ID : 00248588 / Laatst gewijzigd : 06-08-2020

Ontbreken van geluid aan één kant - De volledig draadloze hoofdtelefoon WF-XB700 initialiseren

Als u een probleem ondervindt met uw hoofdtelefoon, zoals het ontbreken van geluid aan één kant, kunt u uw apparaat herstellen naar de fabrieksinstellingen. Dit is een eenvoudige manier om functies te herstellen. Door de hoofdtelefoon te initialiseren wordt deze hersteld naar de fabrieksinstellingen en worden alle eerdere koppelingsgegevens verwijderd. Na het initialiseren van de hoofdtelefoon moet u de apparaten opnieuw koppelen.

De WF-XB700 opnieuw instellen

1. Houd de knoppen op zowel de linker- als rechterunit van de headset ongeveer 15 seconden ingedrukt totdat de rode led-lampjes beginnen te knipperen.
      U kunt tijdens deze 15 seconden de blauwe knipperende led-lampjes negeren.
    2. Haal uw vingers binnen 5 seconden van de knoppen nadat de rode led-lampjes zijn gaan knipperen. De rode led-lampjes stoppen met knipperen en branden constant.
    3. Druk, terwijl de rode led-lampjes branden, binnen 10 seconden éénmaal op de knoppen op zowel de linker- als rechterunit.
    4. Na deze 10 seconden knipperen de blauwe lampjes vier keer, en daarna is uw hoofdtelefoon opnieuw ingesteld.