Artikel-ID : 00230478 / Laatst gewijzigd : 17-09-2019

De stemassistent (Google-app, Siri) werkt niet of herkent mijn opdrachten niet.

Sluit de hoofdtelefoon aan op een mobiel apparaat dat compatibel is met een stemassistent en druk vervolgens tweemaal kort op de knop voor aan-uit/afspelen/bellen. Hierdoor wordt de functie voor de stemassistent geactiveerd.

• De stroom wordt uitgeschakeld als u de knop voor aan-uit/afspelen/bellen te lang ingedrukt houdt.
    • De draadloze hoofdtelefoons WI-C200 en WI-C310 ondersteunen de persoonlijke assistent Alexa™ niet.

Knop voor aan-uit, afspelen, bellen

De stemassistent hoort of herkent een opdracht mogelijk niet als de microfoon van de hoofdtelefoon bedekt wordt of tegen uw kleding schuurt. Zorg ervoor dat de microfoon (A) aan de achterkant van de bediening niet tegen uw kleding of andere voorwerpen komt.

afbeelding van microfoonknop

A. Microfoon