Artikel-ID : 00248195 / Laatst gewijzigd : 18-08-2020

De WebLink geeft een fout weer of er is geen USB-verbinding gedetecteerd

Als de WebLink-functie niet kan worden gebruikt, controleert u het volgende.

Wordt een van de onderstaande fouten weergegeven?

• USB-apparaat niet ondersteund. Ga voor meer informatie over de compatibele apparaten naar de ondersteuningssite op de laatste pagina van de meegeleverde handleiding
    • USB-apparaat niet ondersteund

Installeer de WebLink Host-app op uw smartphone via de abaltatech-website.
    Als u de WebLink Host-app al hebt geïnstalleerd, start u uw smartphone opnieuw op en sluit u de USB-kabel opnieuw aan.

Er wordt een WebLink-foutmelding weergegeven op het scherm?

Bevestig de betekenis van het bericht op de Abalta WebLink website.

Gebruikt u een iPhone en kan de USB-verbinding niet worden gedetecteerd?

Als de iPhone is vergrendeld, kan de USB-verbinding niet worden gedetecteerd.
    Ontgrendel uw iPhone om dit op te lossen.

Gebruikt u een iPhone en ziet u deze fout?

• 'Een met WebLink compatibele app hervatten om door te gaan' wordt weergegeven tijdens het gebruik van de WebLink-app

Houd de Web Link-app op de voorgrond van het scherm terwijl u de WebLink-functie gebruikt.