Artikel-ID : 00238713 / Laatst gewijzigd : 22-01-2020

Een afspeellijst overzetten van een oudere Walkman-speler naar een Walkman uit de NW-A100/NW-ZX500-serie

U kunt afspeellijsten overzetten door eerst de map MUZIEK van de oudere Walkman-speler naar een computer over te zetten en diezelfde map vervolgens naar de nieuwere Walkman-speler te slepen.

Vergeet niet

• Bestanden voor het leren van talen worden niet ondersteund op de nieuwere Walkman-speler.
    • Muziekbestanden opgeslagen in een afspeellijst kunnen afzonderlijk worden opgeslagen in het spelergeheugen en de SD-kaart (moet even groot zijn)
    • Als de totale grootte van de bestanden aanzienlijk is, kan het proces enkele uren duren. Als dit het geval is, kunt u afzonderlijke deelmappen of bestanden kopiëren, maar vergeet niet alle mappen en bestanden te kopiëren.
    • Als muziek in een bepaalde afspeellijst niet is overgezet, wordt die muziek niet weergegeven in de afspeellijsten van de muziekspeler op de nieuwere Walkman-speler.

Vóór het overzetten van de muziekbestanden

• Controleer de hoeveelheid vrije ruimte op de Walkman uit de NW-A100/NW-ZX500-serie
      De vrije ruimte moet gelijk zijn aan of groter dan de te kopiëren map Muziek op de bron. Als er niet genoeg schijfruimte beschikbaar is, gebruik dan een microSD-kaart met dezelfde of een grotere capaciteit om de muziek over te zetten.
    • Controleer de vrije ruimte op de computer
      Zorg ervoor dat er in elke locatie minstens zo veel vrije ruimte beschikbaar is als in de te kopiëren map Muziek op de bron.

De muziekbestanden overzetten

• Windows:

1. Verbind de computer en de oudere Walkman-speler via de meegeleverde USB-kabel.
      2. Open Windows Verkenner en open de map van de aangesloten Walkman
      3. Sleep de hele map Muziek naar een locatie op uw computer. Nadat het kopiëren is voltooid, koppelt u de speler los van de computer.
      4. Verbind de computer en de Walkman uit de NW-A100/NW-ZX500-serie met de meegeleverde USB-type-C-kabel.
      5. Open Windows Verkenner, open de aangesloten WALKMAN en selecteer Internal Shared Storage (Interne gedeelde opslag). Selecteer WALKMAN als u muziek naar een microSD-kaart wilt kopiëren om de microSD-kaart te openen.
      6. Open de map Muziek die u heeft gekopieerd in stap 3 in de Verkenner en selecteer StartAlles selecteren
      7. Sleep de nummers in de map Muziek in de Internal Shared Storage (Interne gedeelde opslag) die u in stap 5 hebt geopend. Nadat het kopiëren is voltooid, koppelt u de speler los van de computer.
    • Mac:

1. Installeer voordat u begint Android File Transfer op uw computer.
      2. Sluit de computer en de oudere Walkman-speler aan via de meegeleverde USB-kabel.
      3. Start Finder en open de aangesloten Walkman.
      4. Sleep de hele map Muziek naar een locatie op uw computer. Nadat het kopiëren is voltooid, koppelt u de speler los van de computer.
      5. Verbind de computer en de Walkman uit de NW-A100/NW-ZX500-serie met de meegeleverde USB-type-C-kabel.
      6. Start Android File Transfer en open opeenvolgend WALKMANInternal Shared Storage (Interne gedeelde opslag) ー de map Muziek. Open als u kopieert naar een microSD-kaart opeenvolgend Android File TransferMicroSD-kaart ー de map Muziek.
      7. Open de map Muziek die u in stap 4 hebt gekopieerd en selecteer alle mappen en bestanden door ze te slepen.
      8. Sleep alle geselecteerde mappen en bestanden naar de map Muziek, geopend in stap 6. Nadat het kopiëren is voltooid, koppelt u de speler los van de computer.

U kunt nu muziek uit de afspeellijst afspelen in de bibliotheek van de Muziekspeler.

OPMERKING: Afspeellijsten op de microSD-kaart kunnen worden overgezet naar de microSD-kaart van de Walkman uit de NW-A100/NW-ZX500-serie en op dezelfde manier afgespeeld worden als hierboven.
    U kunt ook afspeellijsten op de microSD-kaart overzetten naar de Internal Shared Storage (Interne gedeelde opslag) op de Walkman uit de NW-A100/NW-ZX500-serie om af te spelen.