Artikel-ID : 00237612 / Laatst gewijzigd : 18-09-2020

Xperia Companion

Updaten en software herstellen

Xperia Companion biedt een eenvoudige manier om nieuwe software-updates te installeren, maar ook om een softwarereparatie uit te voeren: een snelle en eenvoudige manier om prestatieproblemen op te lossen.

Opmerking
    • Op smartphones van Xperia die in 2019 of later zijn uitgebracht, kunt u Xperia Companion niet gebruiken om uw inhoud te herstellen. Gebruik Google Drive om een back-up te maken van uw inhoud en deze te herstellen.
    • Vanaf juni 2020 beëindigen we de ondersteuning voor de functie 'iCloud Backup' die wordt gebruikt voor het overdragen van gegevens van iOS-telefoons naar Xperia-smartphones die vóór 2018 zijn uitgebracht. U kunt nog steeds 'iTunes backup' gebruiken om gegevens over te zetten van iOS-telefoons naar Xperia-smartphones die vóór 2018 zijn uitgebracht.

Xperia Companion is beschikbaar voor Windows en Mac OS. Klik op de onderstaande koppelingen voor de relevante installatie-instructies en systeemvereisten.

Xperia Companion for Windows

Xperia Companion voor Mac OS